Indisk garam masala gryta med kokosmjölk
Indisk garam masala gryta med kokosmjölk
Indisk garam masala gryta med kokosmjölk

Indisk garam masala gryta med kokosmjölk

549934996290002
Ris1 fp Basmatiris, 300 gIndisk gryta1 gul lök2 msk neutral olja1 fp garam masala kryddmix (33 g)2 pressade vitlöksklyftor½ tsk salt1 fp gröna linser, 380 g1 fp kikärtor, 380 g1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g1 fp kokosmjölk, 400 ml1 msk buljongpulver (alt. 1 buljongtärning)1 fp babyspenat, 65 g1 fp matyoghurt, 2 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en gryta med lock och en kastrull. Ställ fram alla ingredienser. Ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.3. Indisk gryta: Grovhacka löken. Fräs lök, vitlök och garam masala kryddmix ca 2 min. Skölj linser och kikärtor. Tillsätt i grytan tillsammans med konserverade tomater, kokosmjölk, buljongpulver och salt. Koka under lock 5 min. 4. Vänd ner spenaten i grytan. Servera med riset. Toppa med lite matyoghurt !