Indisk kycklingpanna med gurkraita och jasminris
Indisk kycklingpanna med gurkraita och jasminris
Indisk kycklingpanna med gurkraita och jasminris

Indisk kycklingpanna med gurkraita och jasminris

249855267750007
Ris1 fp jasminris, 300 g6 dl vatten½ tsk saltIndisk kycklingpanna1 msk neutral olja1 fp kycklingbitar, 550 g½ tsk salt1 fp grytgrund Indisk, 600 ml2 paprikor1 fp gurkraita, 200 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en liten kastrull, traktörpanna och en skål.2. Ris: Skölj riset i kallt vatten. Koka upp ris, vatten och salt i kastrullen. Sänk värmen något och låt sjuda i ca 12 min under lock.3. Indisk kycklingpanna: Hetta upp panna med neutral olja. Stek kycklingbitar och salt runt om på medelhög värme i ca 5 min tills kycklingen är genomstekt och fått fin färg. Tillsätt grytgrunt och låt puttra i ca 5 min.4. Skär paprika i strimlor. Servera kycklingpannan tillsammans med riset och paprikan. Toppa med gurkraita.