Kalkonfärsbiffar med risonisallad
Kalkonfärsbiffar med risonisallad
Kalkonfärsbiffar med risonisallad

Kalkonfärsbiffar med risonisallad

949964922750008
Kalkonfärsbiffar:1 ägg2 msk ströbröd1 msk oregano1 msk kinesisk soja1 krm svartpeppar1 fp kalkonfärs, ca 500 g1 msk olivoljaDressing:½ fp babyspenat, 30 g½ dl olivolja2 msk vatten½ tsk salt½ tsk vitvinsvinäger1 krm svartpepparRisonisallad:4 port. risonipasta, ca 75 gram/ portion1 fp körsbärstomater, 250 g1 paprika½ fp babyspenat, 35 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, traktörpanna med lock, stavmixer, mixerbunke och serveringsfat. Koka upp pastavatten. 2. Koka risonipasta i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kalkonfärsbiffar: Blanda ägg, ströbröd, oregano, kinesisk soja och svartpeppar med kalkonfärs i bunken.4. Forma färsen till 8 biffar. Hetta upp pannan med olivolja och stek biffarna på medelvärme i ca 5 min/sida under lock.5. Dressing: Mixa babyspenat, olivolja, vatten, salt, vitvinsvinäger och svartpeppar i mixerbunken.6. Risonisallad: Dela körsbärstomater och tärna paprika. Blanda grönsakerna på fatet med babyspenat, risonin och dressingen. 7. Servera risonisalladen med kalkonfärsbiffarna.