Kallrökt laxpasta med parmesan
Kallrökt laxpasta med parmesan
Kallrökt laxpasta med parmesan

Kallrökt laxpasta med parmesan

749084771130007
½ fp mezze manichepasta, ca 200 g Sallad1 paprika½ fp babyspenat, 35 g 1 tsk olivolja½ tsk vitvinsvinäger1 krm saltPastasås1 fp kallrökt lax, ca 150 g1 fp lätt crème fraiche, 2 dl½ fp riven parmesan, 25 g½ fp babyspenat, 30 g1 tsk vitvinsvinäger1 krm svartpeppar1 krm salt½ fp riven parmesan, 25 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och skål. Koka upp vatten med salt i en kastrull till pastan. Ställ fram alla ingredienser.2. Koka mezze manichepasta enligt anvisningarna på förpackningen.3. Sallad: Finstrimla paprika och blanda med babyspenat, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen. 4. Pastasås: Strimla kallrökt lax. Häll av vattnet från pastan och blanda ner laxen, lätt crème fraiche, riven parmesan, babyspenat, vitvinsvinäger, svartpeppar och salt i kastrullen. Värm upp i 1–2 min. 5. Toppa pastan med riven parmesan och servera med salladen.