Korv- och grönsaksplåt med  tzatziki
Korv- och grönsaksplåt med  tzatziki
Korv- och grönsaksplåt med  tzatziki

Korv- och grönsaksplåt med tzatziki

749934038240008
Chorizo och grönsaker2 fp chorizo, ca 700 g 1 fp kikärtor, 380 g1 fp körsbärstomater, 250 g2 msk olivolja1 tsk paprikapulver½ tsk salt Sallad1 gul paprika1 fp salladsmix, 65 g1 fp bönor & gryn, 380 g2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger 1 fp tzatziki, 200 ml
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och en skål. Ställ fram alla ingredienser. 2. Chorizo och grönsaker: Lägg chorizo, kikärtor och körsbärstomater på plåten. Ringla över olivolja, paprikapulver, salt och rosta mitt i ugnen i 12 min. 3. Sallad: Tärna gul paprika. Blanda med salladsmix, bönor & gryn, olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 4. Servera de rostade grönsakerna och korven med salladen och tzatziki.