Krämig kycklingfärspasta med smak av curry
Krämig kycklingfärspasta med smak av curry
Krämig kycklingfärspasta med smak av curry

Krämig kycklingfärspasta med smak av curry

949094016330008
2 port. valfri pastaKycklingfärssås: 1 gul lök1 msk neutral olja1 fp kycklingfärs, ca 250 g1 vitlöksklyfta½ msk curry1 msk tomatpuré2 krm salt1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 dl vatten1 tsk buljongpulver (alt. ¼ tärning)½ tsk sambal oelekSallad:1 röd paprika1 kålrabbi
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. Koka upp vatten med salt i kastrullen till pastan. 2. Kycklingfärssås: Hacka gul lök. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn kycklingfärs på hög värme i 3 min. Tillsätt löken, pressad vitlök, curry, tomatpuré och salt och fräs i ytterligare 2 min. 3. Koka valfri pasta. 4. Rör ner lätt crème fraiche, vatten, buljongpulver (alt. tärning) och sambal oelek i pannan. Sjud på låg värme i ca 3 min. 5. Sallad: Strimla röd paprika, skala och tärna kålrabbi. Lägg grönsakerna i skålen. 6. Vänd ner kycklingfärsåsen med pastan servera med med salladen vid sidan av.