Krämig kycklingfärspasta med smak av curry
Krämig kycklingfärspasta med smak av curry
Krämig kycklingfärspasta med smak av curry
Krämig kycklingfärspasta med smak av curry
Krämig kycklingfärspasta med smak av curry

Krämig kycklingfärspasta med smak av curry

949094016330008
2 port. valfri pastaKycklingfärssås: 1 gul lök1 msk neutral olja1 fp kycklingfärs, ca 250 g1 vitlöksklyfta½ msk curry1 msk tomatpuré2 krm salt1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 dl vatten1 tsk buljongpulver (alt. ¼ tärning)½ tsk sambal oelekSallad:1 paprika1 kålrabbi
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. Koka upp vatten med salt i kastrullen till pastan. Ställ fram alla ingredienser. 2. Kycklingfärssås: Hacka gul lök. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn kycklingfärs på hög värme i 3 min. Tillsätt löken, pressad vitlök, curry, tomatpuré och salt och fräs i ytterligare 2 min. 3. Koka valfri pasta. 4. Rör ner lätt crème fraiche, vatten, buljongpulver (alt. tärning) och sambal oelek i pannan. Sjud på låg värme i ca 3 min. 5. Sallad: Strimla paprika, skala och tärna kålrabbi. Lägg grönsakerna i skålen. 6. Vänd ner kycklingfärssåsen med pastan och servera med salladen vid sidan av.