Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

949934218290002
Kycklingpasta1 gul lök 2 msk olja från soltorkade tomater1 fp soltorkade tomater, 120 g2 fp strimlad kycklingfilé, ca 600 g2 tsk oregano1 tsk salt1 fp crème fraiche fetaost/soltorkad tomat, 2 dl½ dl vatten1 fp babyspenat, 65 gSallad1 minigurka1 fp salladsmix, 150 g1 msk tomatolja½ msk balsamvinäger2 fp färsk fettuccinepasta, 500 g1 fp riven grana padano, 100 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, en kastrull och en salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Kycklingpasta: Skiva gul lök i tunna halvmånar. Hetta upp pannan med tomatolja och fräs löken, strimlad kycklingfilé, oregano och salt på medelhög värme i 4 min. 3. Tillsätt de soltorkade tomaterna (utan olja), crème fraiche fetaost/soltorkad tomat, vatten och babyspenat i pannan och låt puttra på medelvärme i 5 min. 4. Sallad: Skär minigurka i tunna halvmånar och blanda med salladsmix, tomatolja och balsamvinäger i skålen. 5. Koka fettuccinepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av pastan och rör ner den i kycklingpannan. Toppa kycklingpastan med grana padano och servera tillsammans med salladen.