Krämig kycklingstroganoff
Krämig kycklingstroganoff
Krämig kycklingstroganoff

Krämig kycklingstroganoff

449245677000000
1 fp bulgur, 125 gKycklingstroganoff1 msk olivolja1 fp strimlad kycklingfilé, ca 300 g½ fp raw slawmix, 150 g1 msk tomatpuré1 tsk salt1 tsk dijonsenap1 fp krossade tomater örter, 390 g1 tsk sambal oelek1 fp havregrädde, 250 mlSallad1 fp salladsmix, 60 g½ fp raw slawmix, 150 g1 msk olivolja½ msk balsamvinäger 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser innan du börjar med matlagningen.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.3. Kycklingstroganoff: Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlad kycklingfilé, hälften av raw slawmix, tomatpuré, salt, dijonsenap och sambal oelek på medelhög värme i 4 min.4. Tillsätt krossade tomater, sambal oelek och havregrädde i pannan och låt puttra i 5 min.5. Sallad: Blanda salladsmix, resten av raw slawmixen, olivolja och balsamvinäger i skålen.6. Servera stroganoffen med bulguren och salladen.