Krämig panengwok med vegofärs och cashewnötter
Krämig panengwok med vegofärs och cashewnötter
Krämig panengwok med vegofärs och cashewnötter

Krämig panengwok med vegofärs och cashewnötter

349705384820003
1 fp basmatiris, 300 gPanengwok1 paprika1 broccoli1 msk neutral olja1 fp veganfärs, 200 g1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g 1 tsk salt1 fp panengcurry, 300 g 2 dl vattenTopping1 lime1 fp thaibasilika, 15 g1 fp cashewnötter, 110 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, kastrull och liten skål. Ställ fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Koka basmatiris enligt anvisningen på förpackningen. 3. Panengwok: Strimla paprika. Skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp pannan med neutral olja och stek veganfärs, grönsakerna, kålmix vitkål/morot och salt på medelhög värme i 3 min.4. Rör ner paneng currysås och vatten och sjud på svag värme i 2 min.5. Klyfta lime. Hacka thaibasilika och cashewnötter. Servera grytan med riset och limeklyftorna och toppa med thaibasilika och cashewnötter.