Krämig pappardellepasta med rökt tofu och svamp
Krämig pappardellepasta med rökt tofu och svamp
Krämig pappardellepasta med rökt tofu och svamp

Krämig pappardellepasta med rökt tofu och svamp

149375185090006
Pastasås1 gul lök2 vitlöksklyftor1 fp champinjoner, 250 g1 fp rökt tofu, 230 g2 msk olivolja1 fp krossade tomater örter, 390 g1 fp crème fraiche, 2 dl1 tsk timjan1 tsk oregano1 tsk salt ½ tsk svartpeppar2 tsk strösockerPasta2 fp färsk Pappardelle, 500 g2 msk salt 3 l vatten1 fp riven parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och en traktörpanna. Koka upp pastavatten i kastrullen.2. Pastasås: Hacka lök och vitlök. Kvarta champinjoner. Tärna rökt tofu i ca 1 cm kuber. Hetta upp traktörpannan med olivolja och stek allt på medelhög värme i ca 5 min. Tillsätt krossade tomater, crème fraiche, timjan, oregano, salt, svartpeppar och socker. Låt småkoka i ca 8 min. Rör om då och då.3. Koka Pappardellepastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll sedan av vattnet och tillsätt pastan i traktörpannan.4. Servera pastan direkt ur traktörpannan och toppa med riven parmesan.