Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter
Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter
Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter

Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter

249326753630002
Pastavatten3 l vatten2 msk saltKrämig risoni med broccoli1 fp risoni, 500 g2 broccoli1 fp färskost vitlök & örter, 150 g½ fp hyvlad parmesan, 40 g1 fp babyspenat, 65 g½ salt½ tsk svartpeppar½ fp hyvlad parmesan, 40 g1 fp hasselnötter, 150 g
0 kr
1. Förbered: Koka upp en stor kastrull med vatten och salt till pastan.2. Krämig risoni med broccoli: Tillsätt hela förpackningen risoni i pastavattnet och koka i 8 min. Dela broccoli i buketter och bitar (skala stjälken). Tillsätt broccolin i risonin och låt koka med de sista 3 min av pastans koktid.3. Häll av vattnet från pastan och broccolin och låt dem ligga kvar i kastrullen. Tillsätt färskost, hälften av parmesanen, babyspenat, salt, svartpeppar och blanda väl.4. Servera direkt ur kastrullen. Toppa med resten av parmesanen och hasselnötter.