Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter
Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter
Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter

Krämig risoni med broccoli, parmesan och hasselnötter

649426607960003
Pastavatten1½ l vatten1 msk saltKrämig risoni med broccoli½ fp risoni, 250 g1 broccoli1 fp färskost vitlök & örter, 150 g½ fp riven parmesan, 25 g1 fp babyspenat, 65 g2 krm salt 2 krm svartpeppar½ fp riven parmesan, 25 g1 fp hackade hasselnötter, 50 g
0 kr
1. Förbered: Koka upp en stor kastrull med vatten och salt till pastan.2. Krämig risoni med broccoli: Tillsätt halva förpackningen risoni i pastavattnet och koka i 8 min. Dela broccoli i buketter och bitar (skala stjälken). Tillsätt broccolin i risonin och låt koka med de sista 3 min av pastans koktid.3. Häll av vattnet från pastan och broccolin och låt dem ligga kvar i kastrullen. Tillsätt färskost, hälften av parmesanen, babyspenat, salt, svartpeppar och blanda väl.4. Servera direkt ur kastrullen. Toppa med resten av parmesanen och hasselnötter.