Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor

Krämig risoni med chiliräkor

949094260250002
4 port. risonipasta, ca 85 gram/ portionStekta grönsaker1 broccoli1 fänkål1 rödlök1 msk olivolja1 vitlöksklyfta½ tsk salt ½ tsk svartpepparChiliräkor1 fp räkor, 540 g ½ citron2 msk olivolja1 tsk sambal oelek2 krm salt1 fp färskost vitlök/örter, 150 g ½ tsk salt1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka risonipasta enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekta grönsaker: Skär broccoli i mindre bitar och buketter, strimla fänkål och rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och stek grönsakerna, pressad vitlök, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min.4. Chiliräkor: Blanda avrunna räkor, skal och saft från en halv citron, olivolja, sambal oelek och salt i skålen.5. Vänd ner färskost vitlök/örter, salt, grönsakerna och ruccola i risonin och servera med chiliräkorna.