Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor
Krämig risoni med chiliräkor

Krämig risoni med chiliräkor

949094260250002
4 port. risonipasta, ca 85 gram/ portionStekta grönsaker1 broccoli1 fänkål1 rödlök1 msk olivolja1 vitlöksklyfta½ tsk salt ½ tsk svartpepparChiliräkor1 fp räkor, 540 g ½ citron2 msk olivolja1 tsk sambal oelek2 krm salt1 fp färskost vitlök/örter, 150 g ½ tsk salt1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka risonipasta enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekta grönsaker: Skär broccoli i mindre bitar och buketter, strimla fänkål och rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och stek grönsakerna, pressad vitlök, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 4. Chiliräkor: Blanda avrunna räkor, skal och saft från citron, olivolja, sambal oelek och salt i skålen. 5. Vänd ner färskost vitlök/örter, salt, grönsakerna, ruccola i risonin och servera med chiliräkorna.