Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax

Krämig risoni med kallrökt lax

149094766360005
2 port. risonipastaStekta grönsaker1 fänkål1 rödlök1 msk olivolja½ tsk salt 2 krm svartpeppar1 fp kallrökt lax, 150 g 1 fp färskost vitlök/örter, 150 g ½ msk vitvinvinäger1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och stekpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka risonipasta enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekta grönsaker: Strimla fänkål och rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och stek grönsakerna, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min.4. Skiva kallrökt lax. Vänd ner färskost vitlök/örter, vitvinsvinäger, grönsakerna och ruccola i risonin och servera med kallrökt lax.