Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax
Krämig risoni med kallrökt lax

Krämig risoni med kallrökt lax

149094766360005
2 port. risonipastaStekta grönsaker1 fänkål1 rödlök1 msk olivolja½ tsk salt 2 krm svartpeppar1 fp färskost vitlök/örter, 150 g ½ msk vitvinvinäger1 fp ruccola, 65 g 1 fp kallrökt lax, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och stekpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka risonipasta enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Stekta grönsaker: Strimla fänkål och rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och stek grönsakerna, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 4. Skär kallrökt lax. Vänd ner färskost vitlök/örter, vitvinsvinäger, grönsakerna, ruccola och servera med kallrökt lax.