





Krämig risoni med kallrökt lax
1490947663600052 port. risonipastaStekta grönsaker1 fänkål1 rödlök1 msk olivolja½ tsk salt 2 krm svartpeppar1 fp kallrökt lax, 150 g 1 fp färskost vitlök/örter, 150 g ½ msk vitvinvinäger1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och stekpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka risonipasta enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekta grönsaker: Strimla fänkål och rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och stek grönsakerna, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min.4. Skiva kallrökt lax. Vänd ner färskost vitlök/örter, vitvinsvinäger, grönsakerna och ruccola i risonin och servera med kallrökt lax.