Krämig risoni med svamp och grillost
Krämig risoni med svamp och grillost
Krämig risoni med svamp och grillost

Krämig risoni med svamp och grillost

449985617630001
Krämig risoni 1 fp risoni, 500 g 1 fp svampcréme tryffel, 130 g1 fp crème fraiche, 2 dl1 tsk timjan½ tsk salt½ tsk svartpepparStekt svamp och grillost 1 fp champinjoner, 250 g1 fp grillost, 200 g2 msk olivolja½ tsk salt2 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta1 fp salladsmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna och koka upp vatten i en kastrull (3 liter vatten och 2 msk salt).2. Risoni: Koka risoni i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekt svamp och grillost: Kvarta champinjoner. Tärna grillost i ca 2 cm kuber. Hetta upp stekpannan med olivolja och stek svampen på hög värme i ca 5 min. Tillsätt salt, svartpeppar, grillost och pressad vitlök och stek i ytterligare 2 min.4. Krämig risoni: Häll av vattnet från risonin. Häll tillbaka risonin i kastrullen medan den fortfarande är varm och tillsätt svampcrème, créme fraiche, timjan, salt och svartpeppar.5. Servering: Toppa den krämiga risonin med den stekta svampen och grillosten. Servera med salladsmix.