![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fKrmig_tortelloni_med_rostade_tomater_2p-4p_84oeCPh.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f449394794260004.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tKrmig_tortelloni_med_rostade_tomater_2p-4p-thumbImage.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/sKrmig_tortelloni_med_rostade_tomater_2p-4p_84oeCPh.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s449394794260004.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wKrmig_tortelloni_med_rostade_tomater_2p-4p-webImage_large.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tKrmig_tortelloni_med_rostade_tomater_2p-4p_84oeCPh.jpg)
![Krämig tortelloni med tomater och ruccola Krämig tortelloni med tomater och ruccola](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t449394794260004.jpg)
Krämig tortelloni med tomater och ruccola
449394794260004Grönsaker1 gul lök1 msk neutral olja1 fp körsbärstomater, 250 g1 vitlöksklyfta1 msk oregano1 tsk salt½ tsk svartpeppar 1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp ruccola, 65 g1 tsk sambal oelek1 fp tortelloni ricotta/basilika, 250 g1 fp riven ost, 50 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni
börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Skiva gul lök i tunna halvmånar. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs löken, körsbärstomater, pressad vitlök, oregano, salt och svartpeppar på medelhög värme i 7 min.3. Koka tortelloni ricotta/basilika enligt anvisningarna på förpackningen.4. Vänd ner den kokta tortellonin, lätt crème fraiche, ruccola och sambal oelek i pannan och låt allt bli varmt i ca 2 min.5. Servera pastan toppad med riven ost.