


Krämig tortelloni toppad med pinjenötter
849744113820001Grönsaker1 gul lök1 msk neutral olja1 fp körsbärstomater, 250 g1 vitlöksklyfta½ msk oregano½ tsk salt2 krm svartpeppar 1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp ruccola, 65 g½ tsk sambal oelek1 fp tortelloni ricotta/basilika, 250 g1 fp riven ost, 50 g1 fp pinjenötter, 40 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni
börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Skiva gul lök i tunna halvmånar. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs löken, körsbärstomater, pressad vitlöksklyfta, oregano, salt och svartpeppar på medelhög värme i 7 min.3. Koka tortelloni ricotta/basilika enligt anvisningarna på förpackningen. 4. Vänd ner den kokta tortellonin, lätt crème fraiche, ruccola och sambal oelek i pannan och låt allt bli varmt i ca 2 min.5. Servera pastan toppad med riven ost och pinjenötter.