Krämig tortelloni toppad med pinjenötter
Krämig tortelloni toppad med pinjenötter
Krämig tortelloni toppad med pinjenötter

Krämig tortelloni toppad med pinjenötter

849744113820001
Grönsaker1 gul lök1 msk neutral olja1 fp körsbärstomater, 250 g1 vitlöksklyfta½ msk oregano½ tsk salt2 krm svartpeppar 1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp ruccola, 65 g½ tsk sambal oelek1 fp tortelloni ricotta/basilika, 250 g1 fp riven ost, 50 g1 fp pinjenötter, 40 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Skiva gul lök i tunna halvmånar. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs löken, körsbärstomater, pressad vitlöksklyfta, oregano, salt och svartpeppar på medelhög värme i 7 min.3. Koka tortelloni ricotta/basilika enligt anvisningarna på förpackningen. 4. Vänd ner den kokta tortellonin, lätt crème fraiche, ruccola och sambal oelek i pannan och låt allt bli varmt i ca 2 min.5. Servera pastan toppad med riven ost och pinjenötter.