Krämig tortelloni toppad med pinjenötter
Krämig tortelloni toppad med pinjenötter
Krämig tortelloni toppad med pinjenötter

Krämig tortelloni toppad med pinjenötter

749644644710009
Grönsaker1 gul lök1 msk neutral olja1 fp körsbärskvisttomater, 500 g2 vitlöksklyftor1 msk oregano1 tsk salt½ tsk svartpeppar 1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp ruccola, 125 g1 tsk sambal oelek2 fp tortelloni ricotta/basilika, 500 g1 fp riven ost, 50 g1 fp pinjenötter, 40 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Skiva gul lök i tunna halvmånar. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs löken, körsbärskvisttomater, pressad vitlök, oregano, salt och svartpeppar på medelhög värme i 7 min.3. Koka tortelloni ricotta/basilika enligt anvisningarna på förpackningen.4. Vänd ner den kokta tortellonin, lätt crème fraiche, ruccola och sambal oelek i pannan och låt allt bli varmt i ca 2 min.5. Servera pastan toppad med riven ost och pinjenötter.