


Krämig tortelloni toppad med pinjenötter
749644644710009Grönsaker1 gul lök1 msk neutral olja1 fp körsbärskvisttomater, 500 g2 vitlöksklyftor1 msk oregano1 tsk salt½ tsk svartpeppar 1 fp lätt crème fraiche 2 dl1 fp ruccola, 125 g1 tsk sambal oelek2 fp tortelloni ricotta/basilika, 500 g1 fp riven ost, 50 g1 fp pinjenötter, 40 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni
börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Skiva gul lök i tunna halvmånar. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs löken, körsbärskvisttomater, pressade vitlöksklyftor, oregano, salt och svartpeppar på medelhög värme i 7 min.3. Koka tortelloni ricotta/basilika enligt anvisningarna på förpackningen. 4. Vänd ner den kokta tortellonin, lätt crème fraiche, ruccola och sambal oelek i pannan och låt allt bli varmt i ca 2 min.5. Servera pastan toppad med riven ost och pinjenötter.