Kryddig fläskkarré och syrad rödkål i tortillabröd
Kryddig fläskkarré och syrad rödkål i tortillabröd
Kryddig fläskkarré och syrad rödkål i tortillabröd

Kryddig fläskkarré och syrad rödkål i tortillabröd

149835726110000
Syrad rödkål1 päron2 fp strimlad rödkål, 400 g ½ dl vitvinsvinäger1 msk honung2 krm saltKryddig fläskkarré1 rödlök1 paprika2 fp fläskkarré, ca 600 g 1 msk neutral olja1 tsk paprikapulver1 krm cayennepeppar 1 tsk spiskummin½ tsk salt1 fp koriander, 20 g 1 fp tortillabröd, 8 st1 fp soja- och ingefärssås, 210 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en salladsskål och en traktörpanna.2. Syrad rödkål: Skiva päron. Blanda rödkål, vitvinsvinäger, honung och salt i skålen gärna med händerna. Vänd ner päronet i kålsalladen.3. Kryddig fläskkarré: Skiva rödlök och paprika. Strimla fläskkarré. Hetta upp pannan med neutral olja och bryn köttet på hög värme runtom i ca 4 min. Tillsätt rödlöken, paprikan, paprikapulver, cayennepeppar, spiskummin och salt i pannan och fräs i ytterligare 2 min.4. Hacka koriander. Ställ pannan mitt på bordet och bygg din egna wrap med köttet, den syrade rödkålen, koriandern, soja- och ingefärssås.