Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök
Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök
Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök
Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök
Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök
Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök

Kryddrostade kycklingklubbor med saltbakad lök

649725115080007
Kryddrostade kycklingklubbor1 fp kycklingklubbor, 4 st1 fp smokey spice mix, 24 g1 msk neutral olja½ krm saltSaltbakad potatis och lök1 fp potatis, 900 g2 gula lökar2 krm salt2 msk neutral olja"Mango-curry caesarsallad"1 fp mango currysås, 200 ml1 fp salladsmix mangold/rödbeta, 150 g1 fp hyvlad parmesan, 80 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225° varmluft och ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och en stor salladsbunke.2. Kryddrostade kycklingklubbor: Lägg kycklingklubborna på plåten och gnid in dem med kryddmix, neutral olja och salt.3. Saltbakad potatis och lök: Skala och halvera potatis och lök. Fördela salt och olja på plåten och lägg sedan ut löken och potatisen med snittsidan ned. Tillaga i mitten av ugnen i ca 30 min.4. "Mango-curry caesarsallad": Lägg mango-curry såsen i bunken och sprid ut den med en sked längs med kanterna. Häll ned salladsmixen och blanda försiktigt med händerna så att salladen håller sig fluffig men ändå blir dressad av såsen.5. Servera kycklingklubborna tillsammans med löken, potatisen och salladen. Strö parmesan ovanpå.