Kyckling med basilika och fetaost
Kyckling med basilika och fetaost
Kyckling med basilika och fetaost
Kyckling med basilika och fetaost
Kyckling med basilika och fetaost
Kyckling med basilika och fetaost

Kyckling med basilika och fetaost

749035235730001
1 fp bulgur, 250 gKyckling1 fp kycklingminutfilé, ca 700 g½ tsk paprikapulver1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk olivoljaSallad1 paprika1 fp kikärtor, 380 g1 fp basilika, 20 g1 fp fetaost, 150 g1 fp soltorkad tomatcrème, 140 g1 fp ruccola, 65 g1 msk balsamvinäger½ tsk salt2 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, en stekpanna och en stor salladsskål.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den sedan svalna något.3. Kyckling: Krydda kycklingen med paprikapulver, salt och svartpeppar. Hetta upp stekpannan med olivolja och stek kycklingen på medelhög värme i ca 4 min/sida. Fortsätt med nästa steg medan kycklingen steker. Sänk sedan värmen och låt kycklingen ligga kvar i pannan tills servering.4. Sallad: Skär paprika i mindre bitar och skölj kikärtor. Strimla basilika och smula fetaost. Blanda allting i skålen med bulgur, soltorkad tomatcrème, ruccola, balsamvinäger, salt och svartpeppar.5. Servera salladen tillsammans med den nystekta kycklingen!