Kyckling med vitlöksfräst spenat
Kyckling med vitlöksfräst spenat
Kyckling med vitlöksfräst spenat
Kyckling med vitlöksfräst spenat
Kyckling med vitlöksfräst spenat
Kyckling med vitlöksfräst spenat

Kyckling med vitlöksfräst spenat

449415897630002
4 port. kvarngryn, ca 70 gram/ portionKycklingminutfilé1 msk olivolja1 tsk paprikapulver½ tsk salt2 krm cayennepeppar1 fp kycklingminutfilé, ca 700 g Vitlöksfräst spenat1 fp körsbärstomater, 250 g 1 paprika1 msk olivolja1 fp babyspenat, 175 g 2 vitlöksklyftor½ tsk salt1 fp lätt crème fraiche örter, 2 dl 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, stekpanna, tallrik och bakplåtspapper.2. Koka kvarngryn enligt anvisningarna på förpackningen.3. Kycklingminutfilé: Blanda olivolja, paprikapulver, salt och cayennepeppar i bunken och vänd ner kycklingen. Hetta upp stekpannan och stek kycklingen på medelhög värme i 4 min/sida. (skär grönsakerna under tiden ni steker kycklingen). Lägg över kycklingen på tallriken och täck med bakplåtspapper.4. Vitlöksfräst spenat: Halvera tomater och skär paprika i mindre bitar. Hetta upp pannan med olivolja och fräs babyspenat, pressad vitlök och salt på medelhög värme i i ca ½ min. Vänd ner grönsakerna och kvarngrynen med spenaten.5. Skiva upp kycklingen och servera med kvarngrynen, grönsakerna och crème fraiche örter.