Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris

Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris

749764145040000
1 fp basmatiris, 300 gKycklingcurry 2 msk neutral olja1 fp kycklingbitar, 550 g1 gul lök1 paprika1 broccoli1 msk tomatpuré1 msk curry1 tsk salt1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp babyspenat, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna eller en stor stekpanna. Koka upp vatten till ris i en kastrull. Ställ fram alla ingredienser.2. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Hetta upp pannan med neutral olja. Stek kycklingbitarna på hög värme ca 4 min, tills de har fin stekyta (fortsätt med nästa steg medan du steker kycklingen).4. Halvera och skiva lök. Skär paprika och broccoli i bitar. Tillsätt grönsakerna i pannan tillsammans med curry, tomatpuré och salt. Stek i ytterligare 4 min. Häll överlätt crème fraiche och låt koka upp under omrörning.5. Servera kycklingen och grönsakerna med riset och toppa med babyspenat.