Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris

Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris

749764145040000
1 fp basmatiris, 300 gKycklingcurry 2 msk neutral olja1 fp kycklingbitar, 550 g1 msk curry1 msk tomatpuré1 tsk salt1 gul lök 1 paprika1 broccoli1 fp kokosgrädde, 250 ml1 fp babyspenat, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna eller en stor stekpanna. Koka upp vatten till ris i en kastrull. Ställ fram alla ingredienser.2. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Hetta upp pannan med neutral olja. Stek kycklingbitarna på hög värme ca 4 min, tills de har fin stekyta. (fortsätt med nästa steg medan du steker kycklingen)4. Halvera och skiva lök. Skär paprika och broccoli i bitar. Tillsätt grönsakerna i pannan tillsammans med tomatpuré, curry och salt. Stek ytterligare 4 min. Häll över kokosgrädde och låt koka upp under omrörning. 5. Servera grytan med riset och toppa med babyspenat.