


Kycklingcurry med frästa grönsaker och ris
7497641450400001 fp basmatiris, 300 gKycklingcurry 2 msk neutral olja1 fp kycklingbitar, 550 g1 gul lök1 paprika1 broccoli1 msk curry1 msk tomatpuré1 tsk salt1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp babyspenat, 65 g
0 kr
(19 kr)
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna eller en stor stekpanna. Koka upp vatten till ris i en kastrull. Ställ fram alla ingredienser.2. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Hetta upp pannan med neutral olja. Stek kycklingbitarna på hög värme ca 4 min, tills de har fin stekyta (fortsätt med nästa steg medan du steker kycklingen).4. Halvera och skiva lök. Skär paprika och broccoli i bitar. Tillsätt grönsakerna i pannan tillsammans med curry, tomatpuré och salt. Stek i ytterligare 4 min. Häll överlätt crème fraiche och låt koka upp under omrörning. 5. Servera kycklingen och grönsakerna med riset och toppa med babyspenat.