Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad

Kycklingfärsbiffar med risonisallad

949394505250004
2 port. risonipastaKycklingfärsbiffar:1 ägg1 msk ströbröd½ msk oregano½ msk kinesisk soja1 krm svartpeppar1 fp kycklingfärs, ca 250 g1 msk olivoljaDressing:½ fp babyspenat, 30 g½ dl olivolja2 msk vatten½ tsk salt½ tsk vitvinsvinäger1 krm svartpepparRisonisallad:1 fp körsbärstomater, 250 g1 paprika½ fp babyspenat, 35 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, traktörpanna med lock, stavmixer, mixerbunke och serveringsfat. Koka upp pastavatten. 2. Koka risonipasta i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kycklingfärsbiffar: Blanda ägg, ströbröd, oregano, kinesisk soja och svartpeppar med kycklingfärs i bunken.4. Forma färsen till 4 biffar. Hetta upp pannan med olivolja och stek biffarna på medelvärme i ca 5 min/sida under lock.5. Dressing: Mixa hälften av babyspenaten, olivolja, vatten, salt, vitvinsvinäger och svartpeppar i mixerbunken.6. Risonisallad: Dela körsbärstomater och tärna paprika. Blanda grönsakerna på fatet med resten av babyspenaten, risonin och dressingen. 7. Servera risonisalladen med kycklingfärsbiffarna.