Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad
Kycklingfärsbiffar med risonisallad

Kycklingfärsbiffar med risonisallad

949394505250004
2 port. risonipastaKycklingfärsbiffar1 ägg1 msk ströbröd½ msk oregano½ msk kinesisk soja1 krm svartpeppar½ fp kycklingfärs, ca 250 g1 msk olivoljaDressing½ fp babyspenat, 30 g½ dl olivolja2 msk vatten½ tsk salt½ tsk vitvinsvinäger1 krm svartpepparRisonisallad1 fp körsbärstomater, 200 g1 paprika½ fp babyspenat, 35 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, traktörpanna med lock, mixerbunke, stavmixer och serveringsfat. Koka upp pastavatten med salt i kastrullen.2. Koka risonipasta i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen.3. Kycklingfärsbiffar: Blanda ägg, ströbröd, oregano, kinesisk soja och svartpeppar med kycklingfärs i bunken.4. Forma färsen till 4 biffar. Hetta upp pannan med olivolja och stek biffarna på medelvärme i ca 5 min/sida under lock.5. Dressing: Mixa hälften av babyspenaten, olivolja, vatten, salt, vitvinsvinäger och svartpeppar i mixerbunken.6. Risonisallad: Dela körsbärstomater och tärna paprika. Blanda grönsakerna på fatet med resten av babyspenaten, risonin och dressingen.7. Servera risonisalladen med kycklingfärsbiffarna.