Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar
Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar
Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar
Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar
Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar
Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar

Kycklingfärsbiffar med rostade rotfrukter och ajvar

249905684360008
Rotfrukter1 bit rotselleri, ca 250 g 1 fp morötter, 300 g 1 fp palsternacka, 300 g1 msk neutral olja1 tsk timjan½ tsk salt1 krm svartpepparKycklingfärsbiffar1 fp kycklingfärs, ca 500 g 2 msk ströbröd1 vitlöksklyfta1 tsk salt1 tsk sambal oelek1 msk neutral olja1 fp salladsmix, 150 g 1 fp ajvar relish, 350 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, bunke och stekpanna.2. Rotfrukter: Skala och skär rotselleri, morötter och palsternacka i 1 cm breda stavar. Lägg allt på plåten och blanda med neutral olja, timjan, salt och svartpeppar. Rosta rotfrukter i mitten av ugnen i 20 min.3. Kycklingfärsbiffar: Blanda kycklingfärs, ströbröd, pressad vitlök, salt och sambal oelek i bunken. Hetta upp pannan med neutral olja och klicka ut smeten med en sked till ca 8 st små biffar. Platta till med en stekspade. Stek biffarna på medelhög värme i 4 min/sida.4. Blanda salladsmix med grönsakerna på plåten. Servera med biffarna och ajvar relish.