Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor
Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor

Kycklingfärspanna med inlagda rödbetor

649005793180004
1 fp basmatiris, 300 g Kycklingfärspanna2 gula lökar1 fp kycklingfärs, ca 500 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar2 msk kinesisk sojaSallad1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp salladsmix frise/mache, 150 g 1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 krm saltDijonsås1 fp gräddfil, 3 dl½ msk dijonsenap1 krm salt1 fp inlagda rödbetor, 370 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull med lock, stekpanna och två skålar. Ställ fram alla ingredienser och ha risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kycklingfärspanna: Skiva gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och bryn kycklingfärs på hög värme i 5 min (halvera tomaterna till salladen undertiden ni steker färsen). Tillsätt gul lök, salt och svartpeppar och fräs i ytterligare 3 min på medelhög värme. 4. Sallad: Halvera tomaterna och blanda med salladsmix, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen. 5. Dijonsås: Blanda gräddfil med dijonsenap och salt i skålen.6. Rör ner kinesisk soja i kycklingfärspannan och servera med basmatiris, inlagda rödbetor, dijonsåsen och salladen.