Kycklinggryta med dragon- & dijon, tomatsallad med kapris
Kycklinggryta med dragon- & dijon, tomatsallad med kapris
Kycklinggryta med dragon- & dijon, tomatsallad med kapris

Kycklinggryta med dragon- & dijon, tomatsallad med kapris

549855136740007
Ris1 fp basmatiris, 300 g6 dl vatten½ tsk saltKycklinggryta med dragon- och dijonsenap1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklinglårfié, ca 600 g1 tsk salt1 fp grytgrund kyckling, ca 600 mlTomatsallad med kapris1 fp körsbärstomater, 250 g1 rödlök1 fp kaprisvinägrett, ca 80 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och en skål.2. Ris: Skölj riset i kallt vatten. Koka upp ris, vatten och salt i kastrullen. Sänk värmen något och låt sjuda i ca 12 min under lock.3. Kycklinggryta med dragon- och dijonsenap: Hetta upp pannan med neutral olja och stek kycklingen och salt på hög värme i ca 5 min, tills den är genomstek och fått fin färg. Sänk värmen något och tillsätt grytgrunden. Koka upp och låt puttra i ca 5 min.4. Tomatsallad: Halvera körsbärstomater och skär rödlök i tunna halvmånar. Blanda allt med kaprisvinägrett i skålen.5. Servera kycklinggrytan med riset och tomatsalladen!