Kycklingkebab i pitabröd med syrlig kålsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig kålsallad
Kycklingkebab i pitabröd med syrlig kålsallad

Kycklingkebab i pitabröd med syrlig kålsallad

749774123180009
Syrlig kålsallad1 citron½ tsk salt1 fp raw slawmix, 300 g Kycklingkebab1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklinglårfilé, ca 600 g 1 msk spiskummin1 tsk salt2 krm cayennepepparGrönsaker1 fp körsbärstomater, 250 g 1 rödlök1 fp pitabröd, 5 st1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 175°. Ta fram en skål, traktörpanna och serveringsfat. Ta fram alla ingredienser innan ni börjar med matlagningen. 2. Syrlig kålsallad: Massera in skalet och saften från citron och salt med raw slawmixen i skålen. 3. Kycklingkebab: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs strimlad kycklinglårfilé på hög värme i 3 min. Tillsätt spiskummin, salt och cayennepeppar i pannan och fräs i ytterligare 5 min på medelhög värme. 4. Grönsaker: Halvera körsbärstomater och strimla rödlök och lägg på fatet. 5. Värm pitabröd enligt anvisningarna på förpackningen. 6. Servera kycklingkebaben med den syrliga kålsalladen, grönsakerna och gräddfil.