


Kycklingkebab i pitabröd med syrlig sallad
849774250720009Kycklingkebab1 msk neutral olja1 fp strimlad kycklingfilé, ca 300 g ½ msk spiskummin½ tsk salt1-2 krm cayennepepparSyrlig sallad1 fp körsbärstomater, 250 g 1 lime1 krm salt1 fp salladsmix, 60 g1 fp matyoghurt, 2 dl½ fp pitabröd, 2-3 st
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 175°. Ta fram en traktörpanna och skål. Ta fram alla ingredienser innan ni börjar med matlagningen. 2. Kycklingkebab: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs strimlad kycklinglårfilé på hög värme i 3 min. Tillsätt spiskummin, salt och cayennepeppar i pannan och fräs i ytterligare 5 min på medelhög värme. 3. Syrlig sallad: Halvera körsbärstomater och blanda med skalet och saften från lime, salt och salladsmix i skålen. 4. Värm pitabröd enligt anvisningarna på förpackningen. 5. Servera kycklingkebaben med den syrliga salladen, grönsakerna och matyoghurt.