Kycklinglårfilé med creamed corn
Kycklinglårfilé med creamed corn
Kycklinglårfilé med creamed corn
Kycklinglårfilé med creamed corn
Kycklinglårfilé med creamed corn
Kycklinglårfilé med creamed corn

Kycklinglårfilé med creamed corn

549364827330003
Rostad potatis1 sötpotatis, ca 250 g 1 fp potatis, 450 g 2 msk olivolja½ tsk saltKycklinglårfilé1 msk olivolja1 msk kinesisk soja1 tsk timjan2 krm salt2 krm svartpeppar2 fp kycklinglårfilé, ca 700 g Creamed corn1 fp majs, 380 g1 fp crème fraiche, 2 dl ½ tsk salt1 krm cayennepepparSallad1 minigurka1 fp salladsmix rädisa/gul morot, 150 g 1 msk olivolja½ msk balsamvinäger1 krm salt
0 kr (59 kr)
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, bunke, stekpanna, en liten kastrull och en skål. 2. Rostad potatis: Skala sötpotatis. Skär sötpotatisen och potatis i 2 cm breda klyftor/stavar. Blanda med olivolja och salt på plåten. Rosta mitt i ugnen i 20-25 min. 3. Kycklinglårfilé: Blanda olivolja, kinesisk soja, timjan, salt och svartpeppar i bunken och vänd ner kycklinglårfilé. Hetta upp pannan och stek kycklinglårfilén runtom på medelhög värme i ca 5 min/sida.4. Creamed corn: Torrstek avrunnen majs på medelhög värme i kastrullen ca 2–3 min. Tillsätt crème fraiche, salt och cayennepeppar. Låt puttra på medelvärme i 5 min.5. Sallad: Tärna minigurka och blanda med salladsmix, olivolja, balsamvinäger och salt i skålen.6. Skiva upp kycklinglårfilén och servera med den rostade potatisen, creamed cornen och salladen.