




Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
6499643949500081 fp bulgur, 250 gTomater i ugn1 fp tomater, 300 g 1 msk olivolja2 krm saltKycklinglårfilé1 msk olivolja1 msk kinesisk soja1 tsk timjan½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp kycklinglårfilé, ca 600 g 1 fp färskost paprika, 150 g1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en bunke, ugnsform 15 x 20, stekpanna och en kastrull med lock. Ställ fram alla ingredienser och ha bulgurvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Tomater i ugn: Lägg tomater i formen. Ringla över olivolja och salt. Stek i mitten av ugnen i 10-15 min. 4. Blanda olivolja, kinesisk soja, timjan, salt och svartpeppar i bunken. Vänd ner kycklinglårfilé i marinaden. Hetta upp pannan och stek kycklingen på medelhög värme i ca 5 min/sida.5. Toppa tomaterna med ruccola och servera med kycklinglårfilé, bulgur och paprika färskost.