Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater
Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater

Kycklinglårfilé med färskost och rostade tomater

649964394950008
1 fp bulgur, 250 gTomater i ugn1 fp körsbärstomater, 250 g 1 msk olivolja2 krm saltKycklinglårfilé1 msk olivolja1 msk kinesisk soja1 tsk timjan½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp kycklinglårfilé, ca 600 g 1 fp färskost paprika, 150 g1 fp ruccola, 65 g  
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en bunke, ugnsform 15 x 20, stekpanna och en kastrull med lock. Ställ fram alla ingredienser och ha bulgurvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.3. Tomater i ugn: Lägg tomater i formen. Ringla över olivolja och salt. Stek i mitten av ugnen i 10-15 min.4. Blanda olivolja, kinesisk soja, timjan, salt och svartpeppar i bunken. Vänd ner kycklinglårfilé i marinaden. Hetta upp pannan och stek kycklingen på medelhög värme i ca 5 min/sida.5. Toppa tomaterna med ruccola och servera med kycklinglårfilén, bulgurn och paprika färskost.