


Kycklinglårfilé med harissafärskost och rostade tomater
6499643949500084 port. bulgur, ca 60 gram/ portionTomater i ugn1 fp körsbärskvisttomater, 500 g 1 msk olivolja2 krm salt1 fp ruccola, 65 g Kycklinglårfilé1 msk olivolja1 msk kinesisk soja1 tsk timjan½ tsk salt2 krm svartpeppar2 fp kycklinglårfilé, ca 600 g 1 fp färskost harissa, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en bunke, ugnsform 15 x 20, stekpanna och en kastrull med lock. Ställ fram alla ingredienser och ha bulgurvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Tomater i ugn: Lägg körsbärskvisttomater i formen. Ringla över olivolja och salt. Stek i mitten av ugnen i 10-15 min. 4. Blanda olivolja, kinesisk soja, timjan, salt och svartpeppar i bunken. Vänd ner kycklinglårfilé i marinaden. Hetta upp pannan och stek kycklingen på medelhög värme i ca 5 min/sida.5. Toppa tomaterna med ruccola och servera med kycklinglårfilé, bulgur och harissa färskost.