Kycklingminutfilé med krispig sallad
Kycklingminutfilé med krispig sallad
Kycklingminutfilé med krispig sallad

Kycklingminutfilé med krispig sallad

649805397640008
Rotfruktsgratäng1 fp rotfruktsgratäng, 800 g Sallad1 kålrabbi1 paprika 1 fp blandade bönor, 380 g 1 fp salladsmix, 65 g 1 msk olivolja½ msk balsamvinäger1 krm saltKycklingminutfilé2 msk olivolja1 tsk paprikapulver1 tsk timjan1 tsk salt2 krm svartpeppar1 fp kycklingminutfilé, ca 700 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform 15x20 cm, bunke, stekpanna och salladsskål. 2. Rotfruktsgratäng: Fördela rotfruktsgratäng i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 25 min. 3. Sallad: Skala kålrabbi och skölj blandade bönor. Tärna kålrabbi och paprika och blanda med blandade bönor, salladsmix, olivolja, balsamvinäger och salt i skålen. 4. Kycklingminutfilé: Blanda olivolja, paprikapulver, timjan, salt och svartpeppar i bunken och vänd ner kycklingminutfilé. Hetta upp pannan och stek kycklingen på medelhög värme i 3-4 min/sida. 5. Skiva upp kycklingen och servera med gratängen och salladen.