Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost

Kycklingpasta med spenat och färskost

949884562120007
2 port. pennepastaKyckling i krämig spenatsås1 rödlök1 msk olivolja1 fp strimlad kycklingfilé, ca 300 g 2/3 fp babyspenat, ca 45 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar1 dl pastavatten1 fp färskost vitlök/örter, 150 gSallad1 kålrabbi1/3 fp babyspenat, ca 20 g 1 tsk olivolja½ tsk vitvinsvinäger1 krm salt
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna med lock och skål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pennepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavatten.3. Kyckling i krämig spenatsås: Hacka rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlad kycklingfilé och salt på medelhög värme runtom i 5 min. Tillsätt babyspenat, löken, salt och svartpeppar i pannan och stek i ytterligare 2 min.4. Rör ner pastavatten och färskost vitlök/örter i pannan och sjud under lock i 3 min.5. Skala och tärna kålrabbi och blanda med babyspenat, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen.6. Vänd ner pastan i såsen och servera med kålrabbisalladen.