Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost
Kycklingpasta med spenat och färskost

Kycklingpasta med spenat och färskost

649684694750005
Pasta4 port. pennepasta (ca 350 g)3 liter vatten1 msk saltKyckling i krämig spenatsås1 msk olivolja1 fp kycklingminutbitar, ca 550 g 1 rödlök¾ fp babyspenat, ca 130 g 1 tsk salt½ tsk svartpeppar2 dl pastavatten1 fp färskost vitlök/örter, 150 gSallad1 kålrabbi¼ fp babyspenat, ca 45 g 1 msk olivolja1 tsk vitvinsvinäger1 krm salt
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och salladsskål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pennepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 2 dl av pastavatten.3. Kyckling i krämig spenatsås: Hetta upp pannan med olivolja. Fräs kycklingbitar på hög värme runtom i 4 min. Hacka rödlök under tiden. Tillsätt babyspenat, rödlöken, salt och svartpeppar i pannan och stek i ytterligare 3 min. Blanda ner den kokta pastan, pastavatten, färskost vitlök/örter i pannan och låt det bli varmt.4. Sallad: Skala och tärna kålrabbi och blanda med babyspenat, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen.5. Servera kycklingpastan tillsammans med kålrabbisalladen. Bon appétit!