



Kycklingspett med melonsallad
7490150910200041 fp jasminris, 300 gKycklingspett1 msk neutral olja1 fp kycklingspett, 480 gMyntayoghurt½ fp mynta, 10 g1 fp matyoghurt, 2 dl 1 tsk honung2 krm salt1 krm svartpepparMelonsallad2/3 melon1 minigurka½ citron2 krm svartpeppar½ fp mynta, 10 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, skål, bunke, stekpanna och ett fat. Ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kycklingspett: Hetta upp pannan med neutral olja och stek kycklingspetten runtom på medelhög värme i ca 8 min.4. Myntayoghurt: Finhacka mynta och blanda hälften med matyoghurt, honung, salt och svartpeppar i skålen.5. Melonsallad: Skala och skär melon i mindre tärningar. Tärna minigurka. Fördela allt på fatet och ringla över resten av myntan, saften från citron och svartpeppar.6. Servera kycklingen med riset, myntayoghurten och honungsmelonsalladen.