Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur

Kycklingstroganoff med sallad och bulgur

749194495140008
1 fp bulgur, 250 gKycklingstroganoff:1 msk olivolja2 fp strimlad kycklingfilé, ca 600 g½ fp raw slawmix, 150 g1 msk tomatpuré1 tsk salt1 tsk dijonsenap1 fp pastasås arrabbiata, 400 g1 fp havregrädde, 2 ½ dl Sallad:1 fp salladsmix, 60 g½ fp raw slawmix, 150 g1 msk olivolja½ msk balsamvinäger 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. 2. Koka bulgur i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Kycklingstroganoff: Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlad kycklingfilé, raw slawmix, tomatpuré, salt och dijonsenap på medelhög värme i 4 min. 4. Tillsätt pastasås och havregrädde i pannan och låt puttra i 5 min. 5. Sallad: Blanda salladsmix, raw slawmix, olivolja och balsamvinäger i skålen. 6. Servera stroganoffen med bulgurn och salladen.