Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur
Kycklingstroganoff med sallad och bulgur

Kycklingstroganoff med sallad och bulgur

749194495140008
1 fp bulgur, 250 gKycklingstroganoff:1 msk olivolja2 fp strimlad kycklingfilé, ca 600 g½ fp raw slawmix, 150 g1 msk tomatpuré1 tsk salt1 tsk dijonsenap1 fp pastasås arrabbiata, 400 g1 fp havregrädde, 2 ½ dl Sallad:1 fp salladsmix, 60 g½ fp raw slawmix, 150 g1 msk olivolja½ msk balsamvinäger 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser innan du börjar med matlagningen.2. Koka bulgur i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen.3. Kycklingstroganoff: Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlad kycklingfilé, hälften av raw slawmixen, tomatpuré, salt och dijonsenap på medelhög värme i 4 min.4. Tillsätt pastasås och havregrädde i pannan och låt puttra i 5 min.5. Sallad: Blanda salladsmix, resten av raw slawmixen, olivolja och balsamvinäger i skålen.6. Servera stroganoffen med bulgurn och salladen.