Lax och torsk i foliepaket med äpple och rädisor
Lax och torsk i foliepaket med äpple och rädisor
Lax och torsk i foliepaket med äpple och rädisor

Lax och torsk i foliepaket med äpple och rädisor

549505833230002
Fiskpaket 1 fp lax, 300 g1 fp torsk, 300 g2 äpplen1 fp rädisor, 125 g1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 msk olivoljaRostad potatis1 fp amandine potatis, 900 g1 tsk salt½ tsk svartpeppar2 msk olivolja½ fp dill & pepparotssås, 110 ml
0 kr
1. Förebered: Tänd grillen om ni har möjlighet till det alternativt sätt ugnen på 225° varmluft. Ta fram aluminiumfolie och en ugnsplåt med bakplåtspapper. 2. Rostad potatis: Halvera potatis på längden. Lägg ut halvorna på plåten och tillsätt salt, svartpeppar och olivolja. Rosta i ugnen i ca 25 min3. Fiskpaket: Skär äpple i klyftor och halvera rädisor. Skär lax och torsk i bitar om ca 4 x4 cm. Riv ark av aluminiumfolie ca 30 x 30 cm. Fördela fisken, äpple och rädisor. Krydda med salt och svartpeppar och ringla över lite olivolja. Vik ihop paketen och lägg på grillen eller i ugnen i ca 15 min. 4. Kontrollera att fisken är tillagad genom att känna med en kniv eller gaffel. Var försiktig när du öppnar paketen eftersom de kan vara mycket varmt. Servera tillsammans med potatisen och dill och pepparrotssås.