Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil
Linstaco med grönsaker och gräddfil

Linstaco med grönsaker och gräddfil

449905389580006
Picklad rödlök1 dl vatten½ dl vitvinsvinäger1 msk socker1 rödlökTacofräs1 fp champinjoner, 250 g 2 msk neutral olja1 msk tomatpuré1 tsk paprikapulver1 tsk spiskummin2 krm salt1 fp kokta gröna linser, 380 g1 msk japansk sojaGrönsaker1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp strimlad isbergssallad, 125 g 4 tortillabröd1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna, en skål och ett fat.2. Picklad rödlök: Rör ihop vatten, vitvinsvinäger och socker i skålen. Finstrimla rödlök och vänd ner i lagen.3. Tacofräs: Skär champinjoner i tunna skivor. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs champinjonerna i pannan på medelhög värme tills mycket av vätskan från svampen har försvunnit, ca 7 min.4. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver, spiskummin och salt i pannan och stek i ytterligare 2 min. Vänd ner sköljda gröna linser och japansk soja i pannan och värm på i ca 2 min.5. Grönsaker: Halvera körsbärstomater. Lägg tomaterna och strimlad isbergssallad på fatet.6. Servera tacofräset och grönsakerna i tortillabröd. Toppa med gräddfil och den picklade löken.