![Lövbiff med kokt potatis och kålsallad Lövbiff med kokt potatis och kålsallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v8_4p_lovbiffspanna_med_svampsas_med_kokot_potatis_mwI5V0o.jpg)
![Lövbiff med kokt potatis och kålsallad Lövbiff med kokt potatis och kålsallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v8_4p_lovbiffspanna_med_svampsas_med_kokot_potatis-thumbImage.jpg)
![Lövbiff med kokt potatis och kålsallad Lövbiff med kokt potatis och kålsallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v8_4p_lovbiffspanna_med_svampsas_med_kokot_potatis-webImage_large.jpg)
Lövbiff med kokt potatis och kålsallad
4499640969600031 fp smått & gott potatis, 900 g Sås1 fp crème fraiche karl johansvamp, 2 dl½ msk kinesisk sojaLövbiff1 fp lövbiff, ca 450 g 1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk neutral olja1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram två kastruller, stekpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka potatis.
Sås: Värm upp smaksatt creme fraiche med kinesisk soja i kastrullen.3. Lägg ut lövbiffskivorna på tallrikarna och krydda köttet med salt och peppar. Hetta upp pannan med neutral olja. Stek lövbiffen i omgångar på hög värme i ca 30 sekunder/ sida. 4. Servera lövbiffen med den kokta potatisen, såsen och kålmix grönkål/rödkål.