Lövbiff med kokt potatis och kålssallad
Lövbiff med kokt potatis och kålssallad
Lövbiff med kokt potatis och kålssallad

Lövbiff med kokt potatis och kålssallad

449964096960003
1 fp smått & gott potatis, 900 g Sås1 fp crème fraiche karl johansvamp, 2 dl½ msk kinesisk sojaLövbiff1 fp lövbiff, ca 450 g 2 msk neutral olja1 tsk salt2 krm svartpeppar1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram två kastruller, stekpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka potatis. Sås: Värm upp smaksatt creme fraiche med kinesisk soja i kastrullen.3. Lägg ut lövbiffskivorna på tallrikarna och krydda köttet med salt och peppar. Hetta upp pannan med neutral olja. Stek lövbiffen i omgångar på hög värme i ca 30 sekunder/ sida. 4. Servera lövbiffen med den kokta potatisen, såsen och kålmix grönkål/rödkål.