Lövbiff med pepparsås och kålsallad
Lövbiff med pepparsås och kålsallad
Lövbiff med pepparsås och kålsallad

Lövbiff med pepparsås och kålsallad

249554022020007
1 fp potatis, 900 g Kålsallad1 äpple1 minigurka1 fp strimlad vitkål & morot, 400 g2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 tsk timjan2 krm saltLövbiff1 fp lövbiff, ca 450 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar1 msk smör 1 fp pepparsås, 220 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull med lock, en stekpanna, en salladsskål och ett litet fat. Ställ fram alla ingredienser. Ha potatisvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka potatis.3. Kålsallad: Klyfta äpple tunt. Skär minigurka i halvmånar. Blanda äppelklyftorna, gurkan, strimlad vitkål & morot, olivolja, vitvinsvinäger, timjan och salt i skålen. 4. Lövbiff: Krydda lövbiff med salt och svartpeppar. När potatisen nästan kokat klart, hetta upp pannan med smör och stek köttet på medelhög värme i 30 sek – 1 min/sida.5. Servera lövbiffen med potatisen, pepparsås och kålsalladen.