Lövbiff med pepparsås och kålsallad
Lövbiff med pepparsås och kålsallad
Lövbiff med pepparsås och kålsallad
Lövbiff med pepparsås och kålsallad
Lövbiff med pepparsås och kålsallad

Lövbiff med pepparsås och kålsallad

249554022020007
1 fp potatis, 900 g Kålsallad1 äpple1 fp strimlad vitkål & morot, 400 g2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 tsk timjan2 krm saltLövbiff1 fp lövbiff, ca 450 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar1 msk smör 1 fp pepparsås, 220 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull med lock, en stekpanna, en salladsskål och ett litet fat. Ställ fram alla ingredienser. Ha potatisvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka potatis.3. Kålsallad: Klyfta äpple tunt. Blanda äppelklyftorna, strimlad vitkål & morot, olivolja, vitvinsvinäger, timjan och salt i skålen. 4. Lövbiff: Krydda lövbiff med salt och svartpeppar. När potatisen nästan kokat klart, hetta upp pannan med smör och stek köttet på medelhög värme i 30 sek – 1 min/sida.5. Servera lövbiffen med potatisen, pepparsås och kålsalladen.