Mandelpasta med grillade grönsaker och pesto
Mandelpasta med grillade grönsaker och pesto
Mandelpasta med grillade grönsaker och pesto

Mandelpasta med grillade grönsaker och pesto

549934209180007
Pasta3 liter vatten 1 msk salt4 port. gemellipasta1 dl pastavattenGrönsaker1 zucchini1 röd paprika1 msk olivolja½ tsk salt1 krm svartpepparRuccolasallad1 fp ruccola, 65 g 1 tsk olivolja½ msk balsamvinäger1 krm salt1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp grön pesto, 200 g 1 fp hackad mandel, 60 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull, traktörpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser och koka upp vatten med salt i kastrullen. 2. Grönsaker: Skär zucchini i tunna skivor. Skär röd paprika i mindre bitar. Hetta upp panna med olivolja och fräs grönsakerna, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 3. Koka gemellipasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara pastavatten. 4. Ruccolasallad: Blanda ruccola, olivolja, balsamvinäger och salt i skålen. 5. Halvera körsbärstomater. Blanda den nykokta pastan, pastavatten, körsbärstomaterna och grön pesto med zucchinin och paprikan i kastrullen. Toppa rätten med hackad mandel och servera med ruccolasalladen.