


Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker
1497749721800091 fp basmatiris, 300 g Mangochutneygryta1 paprika1 broccoli1 msk neutral olja1 msk curry1 tsk salt2 fp kikärtor, 760 g 1 fp kokosmjölk, 400 ml2 dl vatten2 msk mango chutney1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 fp babyspenat, 65 g Resten av mango chutneyn
0 kr
1. Förbered: Ta fram en gryta med lock. Ställ fram alla ingredienser och ha risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Mangochutneygryta: Strimla paprika och skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp grytan med neutral olja och fräs grönsakerna, curry och salt på medelhög värme i 2 min. 4. Skölj kikärtor. Rör ner kikärtorna, kokosmjölk, mangochutney och buljongpulver (alt. tärning) i grytan och sjud under lock i 5 min. 5. Rör ner babyspenat och låt blir varmt i 1 min. Servera grytan med riset och resten av mangochutneyn.