Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker
Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker
Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker
Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker
Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker
Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker

Mangochutneygryta med kikärtor och grönsaker

149774972180009
1 fp basmatiris, 300 g Mangochutneygryta1 paprika1 broccoli1 msk neutral olja1 msk curry1 tsk salt2 fp kikärtor, 760 g 1 fp kokosmjölk, 400 ml2 dl vatten2 msk mango chutney1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 fp babyspenat, 65 g Resten av mango chutneyn
0 kr
1. Förbered: Ta fram en gryta med lock och en kastrull. Ställ fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Mangochutneygryta: Strimla paprika och skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp grytan med neutral olja och fräs grönsakerna, curry och salt på medelhög värme i 2 min.4. Skölj kikärtor. Rör ner kikärtorna, kokosmjölk, vatten, mangochutney och buljongpulver (alt. tärning) i grytan och sjud under lock i 5 min.5. Rör ner babyspenat och låt blir varmt i 1 min. Servera grytan med riset och resten av mangochutneyn.