![Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f249295207280009.jpg)
![Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s249295207280009.jpg)
![Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t249295207280009.jpg)
Marockansk böngryta med spenat och surdegspavé
2492952072800091 fp surdegspavéBöngryta1 gul lök2 msk neutral olja1 vitlöksklyfta2 tsk sambal oelek½ tsk kanel1 msk buljongpulver (alt 1 tärning)1 fp krossade tomater örter, 380 g1 fp blandade bönor, 480 g1 fp babyspenat, 65 g1 fp lätt crème fraiche, 2 dl
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 220° och ta fram en traktörpanna.2. Värm bröden i ugnen enligt instruktionerna på förpackningen.3. Böngryta: Halvera och skiva lök. Hetta upp traktörpannan med neutral olja och fräs löken, pressad vitlök, sambal oelek och kanel i ca 2 min. Tillsätt buljongpulver, krossade tomater, blandade bönor och koka på medelvärme i ca 5 min. Tillsätt sedan spenat och vänd runt.4. Servera grytan med det varma brödet och crème fraiche.