Medelhavspasta med tomater, morötter och ruccola
Medelhavspasta med tomater, morötter och ruccola
Medelhavspasta med tomater, morötter och ruccola

Medelhavspasta med tomater, morötter och ruccola

449934548200005
Grönsaker1 fp salladslök, 125 g1 fp körsbärstomater, 250 g1 röd paprika1 fp bönpasta, 200 gSås2 msk olivolja1 fp strimlade morötter, 250 g1 fp bruschettamix, 200 g2 dl vatten1 tsk salt1 tsk svartpeppar1 fp mozzarella, 220 g1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till pastan kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Finstrimla salladslök. Halvera körsbärstomater och strimla röd paprika. 3. Koka bönpasta enligt anvisningarna på förpackningen. 4. Sås: Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlade morötter, salladslöken och paprikan på medelhög värme i 4–5 min. Tillsätt bruschettamix, tomaterna, salt och svartpeppar i pannan och låt sjuda på svag värme i ca 3 min.5. Bryt mozzarella i mindre bitar. Vänd ner den kokta pastan i pannan med grönsaker. Toppa med mozzarellabitarna samt ruccola. Klart att servera!