Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella
Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella

Medelhavspasta med zucchini, ruccola och mozzarella

349884823360003
Grönsaker1 knippe salladslök, 100 g1 zucchini4 port. mafaldapasta, ca 80 gram/ portionSås2 msk olivolja1 fp strimlade morötter, 250 g1 fp bruschettamix, 200 g1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g1 dl vatten (gärna pastavatten)1 msk oregano1 tsk salt1 tsk svartpeppar1 fp mozzarella, 220 g1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till pastan kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Grönsaker: Finstrimla salladslök. Skär zucchini i tunna halvmånar.3. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.4. Sås: Hetta upp pannan med olivolja och fräs strimlade morötter, salladslöken och zucchinin på medelhög värme i 4–5 min. Tillsätt bruschettamix, konserverade körsbärstomater, vatten, oregano, salt och svartpeppar i pannan och låt sjuda på svag värme i ca 3 min.5. Bryt mozzarella i mindre bitar. Vänd ner den kokta pastan i pannan med grönsaker. Toppa med mozzarellabitarna samt ruccola. Klart att servera!