Mexikanska morotsbiffar med majssallad
Mexikanska morotsbiffar med majssallad
Mexikanska morotsbiffar med majssallad

Mexikanska morotsbiffar med majssallad

249394122570003
2 port. valfritt grynMorotsbiffar:1 fp morötter, 300 g2/3 fp riven ost, 100 g1 ägg1 msk majsstärkelse2 msk ströbröd1 tsk spiskummin½ tsk salt1 msk neutral oljaMajssallad:1 minigurka1 fp körsbärstomater, 250 g1 fp majs, 380 g1/3 fp riven ost, 50 g1 fp matyoghurt, 2 dl 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, skål, bunke och stekpanna.2. Koka valfritt gryn i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Morotsbiffar: Grovriv morötter. Blanda med riven ost, ägg, majsstärkelse, ströbröd, spiskummin och salt i bunken.4. Sallad: Hacka minigurka och halvera körsbärstomater. Blanda med majs i skålen. 5. Morotsbiffar forts.: Hetta upp neutral olja i stekpannan. Forma och stek 4 st morotsbiffar på medelvärme i 4 min på varje sida. 6. Servera morotsbiffarna med gryn, majssallad, riven ost och matyoghurt.