Nudel- och fläskfärswok med böngroddar
Nudel- och fläskfärswok med böngroddar
Nudel- och fläskfärswok med böngroddar

Nudel- och fläskfärswok med böngroddar

549174852810009
1 fp äggnudlar, 200 gWok:2 msk neutral olja1 fp fläskfärs, ca 500 g1 tsk salt1 fp kålmix grönkål/rödkål, 325 g1 fp böngroddar, 180 g1 fp woksås "Oyster & Spring", 120 g2 msk japansk soja1 tsk sambal oelek1 fp thaibasilika, ca 15 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna. Ta fram alla ingredienser och ha nudelvatten kokande innan du börjar med matlagningen. 2. Koka äggnudlar i kastrullen enligt anvisningen på förpackningen.3. Wok: Hetta upp neutral olja i pannan och fräs fläskfärs och salt på hög värme i ca 4 min. Tillsätt kålmix och fräs ytterligare i 2 min.4. Vänd ner böngroddar, nudlar, woksåsen, japansk soja och sambal oelek innan servering. Toppa med thaibasilikan.